Om Oss

Flytting for private og bedrifter

Privatflytting: Når skiveprolapsene og musearmene har redusert kvaliteten på venneflokken, kommer Flyttefirma Oslo virkelig til sin rett.
Flytting kan for mange være noe som tar dyrebar tid og det er heller ikke spesielt morsomt. Det byr også på flere utfordringer om man skal gjøre flyttejobben selv,
du har kanskje ikke stor nok bil for å få med deg alle møblene eller det kan være at du rett og slett ikke ønsker å bære de tyngste møblene på egnehånd.

Siden du allerede har kommet hit så er det vel på tide å overlate flyttejobben til et flyttebyrå i Oslo. Sist gang flyttet du kanskje selv og husker sikkert hvor
kjedelig og krevende det var. Denne gangen hjelper vi deg. Vi tilbyr flyttetjenester for private som er på flyttefot i Oslo. Vi flytter også til andre steder i innland og utlandet (Spania og Frankrike gjennom samarbeidspartner).

Kontorflytting

Vi utfører alle typer kontorflyttinger og kan også leie ut mannskap til interne flyttinger. Gjennom mange år i bransjen har vi utført både enkle såvel som mer kompliserte flytteoppdrag og innehar nødvendig kompetanse og utstyr til en trygg og effektiv flytting av bedriften.

Pianoflytting

Teknikk, nødvendig utstyr og erfaring – kombinert med sterke flyttekarer er nøkkelen til en trygg og skånsom pianoflytt. Vi flytter pianoer, arkivskap, safer m.m. Ta gjerne kontakt med oss for et hyggelig pristilbud på pianoflytting.

Henting av avfall

Vil du kvitte deg med grovavfall, gamle møbler og ting du ikke har bruk for på loftet eller i garasjen? Vi påtar oss oppdrag med å rydde dødsbo og henter grovavfall til bortkjøring på miljøvennlig avfallsstasjon.

Sameier og borettslag

Vi har faste avtaler med borettslag i Oslo der vi fungerer som en mobil vaktmester. Vi leverer alt fra skreddersydde løsninger fullstendig tilpasset deres behov, krav og ønsker. Eiendomsdrift til bedrifter, spar penger ved sykdom.