Det er egentlig bare å hive seg rundt dersom man elsker å kjøre bil. Spesielt for dem som ikke har fast arbeid. Det er mange ledige stillinger, men dessuten en hel rekke felt som ennå ikke er dekket. Vil du bli din egen sjef, fins det i tillegg et system som kan hjelpe deg til en smartere hverdag.

Du synes kanskje det er skummelt å starte bedrift, og vet at du ikke kan noe om verken økonomi eller transport. Men hvorfor ikke da velge ekspertene fra Stratsys til å hjelpe deg? Du vil finne alt du trenger på https://www.stratsys.com/no/, hjemmesiden deres.

Hva kan så Stratsys hjelpe deg med?

Vet hva som etterspørres

Stratsys er eksperter på flere områder, alt fra bank og finans til helse og sykehustjenester. En av sektorene de har kunnskap om, er Transport og Logistikk. Her har de satt opp et system for omstilling som er aktuelt nå og hvordan du kan drive med tanke på framtiden. Vil du kjøre passasjerer fra flyplassen til hotellet, bør du kanskje bli drosjesjåfør. Men hva med å kjøre mat fra butikker til eldre som er dårlig til beins? Eller folk som vil besøke venner? Du må lete etter din nisje, så hjelper Stratsys deg på vei.

Myndighetene trenger hjelp med omstilling

På grunn av at myndighetene har forpliktet seg til EU-regulativene, så trenger de stadig vekk hjelp. Enten det er å bygge ut en flåte av elbiler og andre miljøvennlige biler, eller det er å frakte mennesker trygt fra a til å. Mange har også behov for å få tilsendt gods fra dør til dør. Les hva https://www.stratsys.com/no/ sier om transport og logistikk næringen i årene som kommer.

Elsker du å kjøre bil og er helt uten arbeid, ikke nøl, det er nå du kan gjøre en forskjell.