Har du planer om å flytte? Da er du kanskje i gang med pakking og sortering, og du oppdager nok mye du vil kaste og gi bort underveis. Noe må kjøres til avfallsortering noe vil du gi bort til venner og familie, men det aller meste vil du beholde og ta med til ditt nye hjem.

Det som kan gjenbrukes bør ikke kastes. Det kan kjøres til gjenbruksstasjoner, veldedige organisasjoner, selges eller gis bort til venner, bekjente, slekt og familie. Hvis du i tillegg liker kreative prosjekt, kan du bruke materialet til noe nytt, ved å omskape det.

Før du tar med flyttelasset til ditt nye hjem bør du undersøke hvilke strømselskaper som har dekning i området. Å tegne nye abonnement til vann og strøm er en gyllen mulighet til å tenke på hvor grønt du ønsker å leve i hverdagen. Strømleverandører som Tibber tilbyr produkter innen grønn energi, som salg og installering av solcellepanel, med mer.

Flyttebiler kan hjelpe deg med mer enn å bare kjøre innbo til din nye bolig. De aller fleste selskaper som tilbyr tjenester relatert til bytte av bolig, tilbyr også tjenester relatert til all transport av møbler og husholdningsvarer. Disse kan leies for å kjøre esker og poser til gjenvinningstasjonen og mer.

I en tid med økende fokus på miljø, vil du også finne ut at flere av transport- og flytteselskapene har elektriske biler i flåten.