Når man skal flytte er det mye å tenke på. Hva skal man kaste? Hva skal man ta med videre til den nye boligen? Hvordan skal man best mulig forsikre flyttelasset? Spørsmålene er mange. Derfor kan det være godt å tenke på at flytting er en ypperlig anledning til å arrangere en fest, nemlig den velkjente innflyttingsfesten! I denne artikkelen ser vi nærmere på hva du trenger for å arrangere er flott innflyttingsfest.

Pynt til festen

Når man har kommet i orden i leiligheten eller huset sitt, pakket ut alle tingene sine og plassert de der man ønsker, er det på tide å begynne og planlegge innflyttingsfesten. Da trenger man pynt, og det får man fra for eksempel partyking.no, som har et bredt utvalg av utstyr til enhver fest. Hatter, kopper, ballonger og takpynt er noe av det du kan velge mellom.

Hvem skal du invitere?

Neste spørsmål er hvem du skal invitere til festen. Dette avhenger selvfølgelig litt av hvor stor bolig du har flyttet inn i og hvor mange det faktisk er plass til. Familiemedlemmer, venner og bekjente er de vanligste å invitere. Kanskje kan det også være hyggelig å invitere dine nye naboer for å bli kjent med dem? Hvem du inviterer påvirker også hva slags pynt du skal kjøpe inn. Er flesteparten av festdeltakerne over 50 år, er kanskje ikke ballonger det beste alternativet. Kommer det derimot mange barn er dette midt i blinken. Hos Partyking får du alt av utstyr til festen, og de har et bredt sortiment som passer til alle aldersgrupper.

Nabovarsel

Planlegger du en fest som skal vare ut i de sene nattetimer? Da kan det være en fordel å sende ut et nabovarsel, med mindre du faktisk inviterer naboene da. Som nylig innflyttet i nytt nabolag er det viktig å gjøre et godt førsteinntrykk hos naboene. Det blir neppe hyggelig stemning dersom du får en naboklage allerede første kveld etter innflytting.

Koronarestriksjoner

Med den situasjonen vi befinner oss i med korona og restriksjoner, er det viktig å lese seg opp på gjeldende retningslinjer. Noen steder i landet er det nå kun tillatt å ha fem gjester hjemme hos seg, og dette bør overholdes. Det kan likevel bli en trivelig kveld med god mat, drikke og topp stemning.